De tijd is nu!
9 quick wins
om direct op te pakken

De tijd is nu!
9 quick wins
om direct op te pakken


We helpen vastgoedeigenaren, gemeenten en industrieën bij met het verduurzamen van hun vastgoed, wijken of fabrieken. De learnings die we daar uit hebben getrokken brachten 9 quick wins op, waar ook jij nu al mee aan de slag kunt.

VASTGOED


Over het grote geheel valt veel winst te behalen

Vastgoedeigenaren moeten nu, maar ook in de toekomst voldoen aan ambities, regelgeving, en de wensen van hun klanten. Maar omdat ze elke euro maar één keer uit kunnen geven, worstelen ze met de vraag wat dan de beste investering is. Sweco biedt hulp met 3 quick wins uit de praktijk.

GEMEENTEN


Goede communicatie tijdens het proces is ontzettend belangrijk

Uiterlijk eind 2021 moeten gemeenten hun plannen kunnen laten zien voor de verduurzaming en het aardgasvrij maken van buurten en wijken. De meeste gemeenten ondersteunen deze ambities, maar weten niet waar ze moeten beginnen. 3 quick wins om je voor te bereiden.

INDUSTRIE


We maken kansen zichtbaar die direct voordeel op gaan leveren

Industriële bedrijven staan voor grote uitdagingen omtrent verduurzaming. Elke fabriek is anders, maar de doelstellingen zijn hetzelfde: zo efficiënt mogelijk produceren, tegen zo laag mogelijke kosten. En daarbij vallen voor iedereen 3 toepasbare quick wins te behalen.

Deel dit artikel