This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

Fika met Hans Drolenga

Fika is een sociaal gebruik in Zweden waarbij we het werk of andere dagelijkse bezigheden onderbreken om samen met familie, vrienden of collega's bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee. Half maart werd de maximum snelheid op onze wegen overdag verlaagd naar 100 km. Hans voorspelde behoorlijk wat neveneffecten. Maar niets blijkt minder waar. Tijd voor Fika met Hans. Met een kop zwarte koffie in de hand vertelt Hans wat hij nu ziet gebeuren op de weg en wat hij verwacht als we straks weer met z’n allen de weg opgaan.

Hans Drolenga

Senior adviseur Smart Mobility bij Sweco

Informatie maken van grote hoeveelheden en complexe data in het mobiliteitsveld en deze inzichten gebruiken voor rake adviezen. Dat is Hans zijn passie. Elke dag werkt hij met onuitputtelijke energie als projectleider aan onderzoeks- en evaluatieprojecten op de gebieden verkeersveiligheid, incident management en verkeersmanagement.

Volgende pagina


Delen mag!