This video has been disabled until you accept marketing cookies.Manage your preferences here or directly accept targeting cookies

image

Fika met Naciye Selvi

De constructeur van de toekomst levert niet alleen op papier goede kunstwerken af, maar past ze ook feilloos in de omgeving én voegt met elk ontwerp waarde toe. Met alleen een tien voor wiskunde en natuurkunde red je het niet volgens Naciye Selvi. Tijd voor Fika! In het Amsterdamse bos die op dit moment nog doorkruist wordt door A9, ontmoeten we onze jonge ambitieuze constructeur. Samen met ongeveer 300 experts zorgt ze hier ervoor dat bewoners en gebruikers straks sneller van A naar B kunnen én een fijnere en gezondere leefomgeving krijgen.

Naciye Selvi

Constructeur kunstwerken bij Sweco

Met 6 jaar ervaring van het ontwerpen van kunstwerken op zak, heeft Naciye eind vorig jaar de stap naar constructeur gemaakt. Om haar kennis te verbreden. Deze jonge talentvolle heeft veel oog voor de toekomst en een uitgesproken beeld bij de veranderende rol van de constructeur aan tafel. Met humor en precisie weet ze kunstwerken te ontwerpen die perfect in de omgeving van vandaag en morgen passen.